Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣυγκεκριμένο σύστημα ψύξης

Συσκευασμένες συγκεκριμένες εγκαταστάσεις 30T κατασκευής πάγου συστημάτων ψύξης

Πιστοποίηση
Κίνα Guangdong  Icesnow Refrigeration Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Guangdong  Icesnow Refrigeration Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

Συσκευασμένες συγκεκριμένες εγκαταστάσεις 30T κατασκευής πάγου συστημάτων ψύξης

Συσκευασμένες συγκεκριμένες εγκαταστάσεις 30T κατασκευής πάγου συστημάτων ψύξης
Συσκευασμένες συγκεκριμένες εγκαταστάσεις 30T κατασκευής πάγου συστημάτων ψύξης Συσκευασμένες συγκεκριμένες εγκαταστάσεις 30T κατασκευής πάγου συστημάτων ψύξης Συσκευασμένες συγκεκριμένες εγκαταστάσεις 30T κατασκευής πάγου συστημάτων ψύξης Συσκευασμένες συγκεκριμένες εγκαταστάσεις 30T κατασκευής πάγου συστημάτων ψύξης Συσκευασμένες συγκεκριμένες εγκαταστάσεις 30T κατασκευής πάγου συστημάτων ψύξης

Μεγάλες Εικόνας :  Συσκευασμένες συγκεκριμένες εγκαταστάσεις 30T κατασκευής πάγου συστημάτων ψύξης

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: ICESNOW
Πιστοποίηση: CE CERTIFICATE
Αριθμό μοντέλου: GM-300KA
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΣΥΝΟΛΟ
Τιμή: 1 USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη συσκευασία

Συσκευασμένες συγκεκριμένες εγκαταστάσεις 30T κατασκευής πάγου συστημάτων ψύξης

περιγραφή
Υψηλό φως:

30T συγκεκριμένο σύστημα ψύξης

,

Συσκευασμένο συγκεκριμένο σύστημα ψύξης

,

Συσκευασμένες εγκαταστάσεις κατασκευής πάγου

Εφαρμογή:

Συσκευασμένες οι ICESNOW εγκαταστάσεις πάγος-παραγωγής σχεδιάζονται κυρίως και παρ:άγω για τους μεγάλης κλίμακας σταθμούς υδρενέργειας, τους μεγάλους σιδηροδρόμους, τους πυρηνικούς σταθμούς και άλλο μεγάλης κλίμακας συγκεκριμένο πρόγραμμα έκχυσης που χρειάζονται έναν πάγο μεγάλου ποσού.

 

Περίπου νιφάδα πάγου ICESNOW που κατασκευάζει τις εγκαταστάσεις:
ICESNOW έχει την απάντηση για τους πελάτες που χρειάζονται τις εγκαταστάσεις πάγου που είναι εύκολο να εγκατασταθούν και μπορούν να κινηθούν από το ένα μέρος στο άλλο ένα δημοφιλές σύστημα πάγου ICESNOW που εγκαθίσταται σε 40 εμπορευματοκιβώτια φορτίου ποδιών. Συσκευασμένες οι ICESNOW εγκαταστάσεις πάγος-παραγωγής περιλαμβάνουν κυρίως: συσκευασμένος πάγος-κάνοντας τη μονάδα, συσκευασμένη αποθήκευση, αυτόματο σύστημα οργάνων τσουγκρανών πάγου, αυτόματο σύστημα μεταφράσεων πάγου, αυτόματα συστήματα ελέγχου, μετρώντας συστήματα. Ένα πρόσθετο προψύχοντας σύστημα της ανάγκης συνόλου ίσως προστιθέμενος σύμφωνα με το πρόγραμμα.


Συσκευασμένες οι ICESNOW εγκαταστάσεις πάγος-παραγωγής ενσωματώνουν την πάγος-παραγωγή των μονάδων εμπορευματοκιβωτίων και του ηλεκτρικού συστήματος ελέγχου σε ένα ενοποιημένο διεθνές εμπορευματοκιβώτιο τυποποιημένος-μεγέθους που είναι εύκολο για τη μεταφορά, την εγκατάσταση και την ανάθεση. Το σύστημα κλιματισμού μέσα του εμπορευματοκιβωτίου εξασφαλίζει εξοπλισμό στις καλές συνθήκες εργασίας και τον όρο συντήρησης.

 

Γενικά, ένα τυποποιημένο εμπορευματοκιβώτιο 40 ποδιών μπορεί να κάνει μια νιφάδα την ψυκτική μηχανή με τη μέγιστη ικανότητα 60T/Day. Το εμπορευματοκιβώτιο είναι ολοκαίνουργιο και αποτελείται από δύο μεγέθη, 20 πόδια ή 40 πόδια. Όλα τα εμπορευματοκιβώτιά μας συμμορφώνονται με τα πρότυπα του ISO.

Συσκευασμένες συγκεκριμένες εγκαταστάσεις 30T κατασκευής πάγου συστημάτων ψύξης 0

 

Συσκευασμένες συγκεκριμένες εγκαταστάσεις 30T κατασκευής πάγου συστημάτων ψύξης 1

 

Διεθνή διάσημα τμήματα εμπορικών σημάτων:

 

Στοιχείο Όνομα των συστατικών Εμπορικό σήμα Αρχική χώρα
1 Συμπιεστής Βίδα Hanbell Ταϊβάν
2 Εξατμιστήρας κατασκευαστών νιφάδων πάγου ICESNOW

 

Κίνα

3 Δροσισμένος νερό συμπυκνωτής ICESNOW
4 Τμήματα ψύξης DANFOSS/CASTAL Demark/Ιταλία
5 Έλεγχος προγράμματος PLC LG (LS) Νότια Κορέα
6 Ηλεκτρικά συστατικά LG (LS) Νότια Κορέα

 

 

ICESNOW συσκεύασε την πάγος-παραγωγή των πλεονεκτημάτων του συστήματος:

1. Χρησιμοποιώντας το συμπιεστή βιδών ή εμβόλων, τον πύργο υδρόψυξης ή τον εξατμιστικό συμπυκνωτή.
2. Η χρησιμοποίηση αυτοματοποίησε πλήρως το σύστημα παρακολούθησης, το μακρινό σύστημα ελέγχου και το δυναμικό σύστημα ελέγχου οθονών επαφής.
3. Ο πάγος αλυσίδα-τύπων που μαζεύουν με τη τσουγκράνα το σύστημα, το σύστημα παράδοσης βιδών ή το σύστημα παράδοσης αέρα επιτυγχάνουν την πλήρως αυτοματοποιημένη παράδοση πάγου.
4. Η κύρια δομή είναι αντισκωρικός γαλβανισμένος χάλυβας και το ανοξείδωτο, όλα η ΜΑΝΙΑ λιπαντικών αξόνων και το USDA συμφωνούν με τα υγειονομικά πρότυπα.

5. Το σύστημα παράδοσης πάγου βιδών είναι σε θέση να επιτύχει την πολυσημειακή λειτουργία συγχρόνως.

6. Οικονομία
Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για την κατασκευή του εργαστηρίου έτσι που κερδίζει αρχικούς επένδυση, κόστος εργασίας και χρόνο πολύς.
Εκτός αυτού, ολόκληρο το σύστημα εγκαθίσταται εντελώς στο εμπορευματοκιβώτιο, πλήρως αυτόματο έτσι ώστε η πολύ μικρή εργασία απαιτείται και για τη λειτουργία και για την εγκατάσταση.

7. Εύκολη εγκατάσταση
Οι προσυναρμολογημένες και καλά-δοκιμασμένες εγκαταστάσεις πάγου που εγκαθίστανται στα εμπορευματοκιβώτια 20ft ή 40ft είναι έτοιμες για τη σύνδεση να ποτίσουν και την ηλεκτρική ενέργεια. Καμία περίπλοκη επιτόπια εργασία εγκαταστάσεων δεν απαιτείται καθόλου. Μιά φορά γεμισμένη με την ψυκτική ουσία, η μηχανή μπορεί να αρχίσει αμέσως μετά από να συνδεθεί με το νερό και την ηλεκτρική ενέργεια.

8. Κινητός
Συσκευασμένες οι Icesnow εγκαταστάσεις πάγου είναι εύκολα μεταφερόμενες με το φορτηγό ή το τραίνο, καθιστώντας το ιδιαίτερα χρήσιμο στις μακρινές θέσεις, ή εκείνοι που πρέπει να κινήσουν τις εγκαταστάσεις κατασκευής πάγου από μια περιοχή προγράμματος προς άλλη.

9. Κατάλληλη μεταφορά
Το εμπορευματοκιβώτιο φορτίου είναι κατάλληλο για το ωκεάνιο εμπορευματοκιβώτιο που στέλνει και σώζει τη λειτουργία της συσκευασίας ή της λήψης έξω της ψυκτικής μηχανής από το εμπορευματοκιβώτιο. Κατά συνέπεια αποτρέπει τις εγκαταστάσεις πάγου από να πάρει χαλασμένο κατά τη διάρκεια της μεγάλης απόστασης μεταφοράς.

10. Υψηλής ποιότητας εμπορευματοκιβώτιο φορτίου
Η ψυκτική μηχανή νιφάδων εγκαθίσταται επικυρωμένο στο ο ISO τυποποιημένο εμπορευματοκιβώτιο ωκεάνιου φορτίου. Με την κόσμιη τροποποίηση για να ενισχύσει τη δομή, το εμπορευματοκιβώτιο είναι έτοιμο να χειριστεί τις βαριές μηχανές στη λειτουργία, την ανύψωση και τις μεταφορές. Ντυμένο το PVC εμπορευματοκιβώτιο φορτίου σιγουρεύεται ότι το εσωτερικό ψυκτικών μηχανών είναι προφυλαγμένη μορφή ο αέρας και η βροχή.

11. Σταθερό λειτουργικό περιβάλλον
Το εμπορευματοκιβώτιο παρέχει ένα σχετικά κλειστό λειτουργικό περιβάλλον και διατηρεί την κατάλληλη εσωτερική θερμοκρασία. Εξασφαλίζει τη σταθερή και αποδοτική κάνοντας διαδικασία πάγου.

12. Συμπαγής & εξοικονόμηση χώρου
Όλοι οι εξοπλισμοί εγκαθίστανται στο εμπορευματοκιβώτιο συμπαγώς, εκμεταλλεμένος πλήρως από το εσωτερικό διάστημα του εμπορευματοκιβωτίου. Έναντι της εγκατάστασης της μη-συσκευασμένης παγοποιητικής μηχανής στο εργαστήριο, ο συσκευασμένος κατασκευαστής πάγου σώζει πολύ διάστημα. Παίρνει μόνο για 13.2m2 (εμπορευματοκιβώτιο 20ft) και 26.4m2 (εμπορευματοκιβώτιο 40ft) συνολικά.

 

13.Main τα συστατικά εισάγονται από U.S.A, γερμανικά

 

14.Most η λογική τιμή συγκρίνει με τον υψηλό - ποιότητα και απόδοση

 

15. Ευφυής έλεγχος από το σύστημα ελέγχου PLC

 

16. Ο εξατμιστήρας με το σταθερό κάθετο σχέδιο αποτελείται από SUS304 Ή το χάλυβα άνθρακα το υψηλό χρώμιο αποδοτικότητας και επιφάνειας μεταφοράς θερμότητας που καλύπτεται με.

 

17. Η βίδα σχεδίασε τη μεταλλουργική ξύστρα, δεν χαρακτηρίζει τη μικρή αντίσταση, τη μικρή κατανάλωση, και κανέναν θόρυβο.

Συσκευασμένες συγκεκριμένες εγκαταστάσεις 30T κατασκευής πάγου συστημάτων ψύξης 2

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangdong Icesnow Refrigeration Equipment Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Andy Hou

Τηλ.:: +86-13267063524

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα