Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΨυκτική μηχανή πηλού

Συστήματα ψυκτικών μηχανών πηλού εξωτερικής διαμέτρου αρσενηκού σπειρώματος 21kg για τη φυτική συντήρηση

Πιστοποίηση
Κίνα Guangdong  Icesnow Refrigeration Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Guangdong  Icesnow Refrigeration Equipment Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

Συστήματα ψυκτικών μηχανών πηλού εξωτερικής διαμέτρου αρσενηκού σπειρώματος 21kg για τη φυτική συντήρηση

Συστήματα ψυκτικών μηχανών πηλού εξωτερικής διαμέτρου αρσενηκού σπειρώματος 21kg για τη φυτική συντήρηση
Συστήματα ψυκτικών μηχανών πηλού εξωτερικής διαμέτρου αρσενηκού σπειρώματος 21kg για τη φυτική συντήρηση Συστήματα ψυκτικών μηχανών πηλού εξωτερικής διαμέτρου αρσενηκού σπειρώματος 21kg για τη φυτική συντήρηση Συστήματα ψυκτικών μηχανών πηλού εξωτερικής διαμέτρου αρσενηκού σπειρώματος 21kg για τη φυτική συντήρηση

Μεγάλες Εικόνας :  Συστήματα ψυκτικών μηχανών πηλού εξωτερικής διαμέτρου αρσενηκού σπειρώματος 21kg για τη φυτική συντήρηση

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: ICESNOW
Πιστοποίηση: CE CERTIFICATE
Αριθμό μοντέλου: Isn-SL50
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΣΥΝΟΛΟ
Τιμή: 1 USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 30 εργάσιμες ημέρες

Συστήματα ψυκτικών μηχανών πηλού εξωτερικής διαμέτρου αρσενηκού σπειρώματος 21kg για τη φυτική συντήρηση

περιγραφή
Μορφή πάγου: Πάγος πηλού Τάση: 3800V/50HZ/3P
Όρος: Νέος Τρόπος ψύξης: Υδρόψυξη
Υψηλό φως:

21kg ψυκτική μηχανή πηλού

,

Ψυκτική μηχανή πηλού εξωτερικής διαμέτρου αρσενηκού σπειρώματος

,

21kg συστήματα πάγου πηλού

Πηλός ψυκτικών μηχανών υψηλός - ποιοτική παγοποιητική μηχανή επαγγελματικός πηλός ψυκτική μηχανή

 

 

Περιγραφή προϊόντων:

 

Ο νόμος της συντήρησης της ενέργειας: μια θερμότητα απελευθερώσεων νερού μερών -2ºC για να διαμορφώσει το κρύσταλλο πάγου, ένα άλλο μέρος του νερού -2 ºC απορροφά τη θερμότητα για να γίνει νερό OºC, και να πάρει τελικά τον πηλό πάγου μιγμάτων νερού πάγου 0 ºC.
Το νερό δεν παγώνει αμέσως όταν φθάνει σε 0! Στο σταθερό κράτος, το νερό βρύσης μπορεί να αντισταθεί τη θερμοκρασία σε -5 ºC χωρίς πάγωμα του νερού, το καθαρισμένο νερό μπορεί withstandtemperature σε -7ºC ή ακόμα και χαμηλότερη θερμοκρασία χωρίς πάγωμα! Διά την τυποποιημένη ατμοσφαιρική πίεση, αυτό το είδος νερού συνεχίζει ακόμα κάτω από o0 Γ. Το καλούμε supercooled νερό!

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων

1. Μεγάλη περιοχή επαφών, γρηγορότερο ποσοστό ψύξης. Έναντι άλλων μεθόδων ψύξης, μπορεί να κερδίσει τουλάχιστον 1/3 του χρόνου.

2. Ο υγρός πάγος μπορεί να αντληθεί στα διάφορα σημεία ψύξης μέσω των μανικών ή των σωλήνων, ο οποίος κερδίζει πολύ κόστος φθάνει σχεδόν σε 100%, καλύπτοντας το προϊόν στόχων προς όλες τις κατευθύνσεις. Ώστε να επιτευχθεί η άριστη επίδραση ψύξης 3-5 φορές της συνηθισμένης μεθόδου ψύξης.

3. Έχει τα χαρακτηριστικά του ρευστού, τα οποία μπορούν να μεταφερθούν από τους σωλήνες έχει επίσης τα χαρακτηριστικά του πάγου, ο οποίος έχει γρήγορα να δροσίσει και τη μεγάλη λανθάνουσα θερμότητα.

4. Ο πηλός πάγου θαλάσσιου νερού είναι ένας πάγος νέας έννοιας που είναι διαφορετικός από τον παραδοσιακό στερεό πάγο. Είναι ένα μίγμα σφαιρικών μοριακών κρυστάλλου πάγου και υγρού.

 

Συστήματα ψυκτικών μηχανών πηλού εξωτερικής διαμέτρου αρσενηκού σπειρώματος 21kg για τη φυτική συντήρηση 0

 

Συστήματα ψυκτικών μηχανών πηλού εξωτερικής διαμέτρου αρσενηκού σπειρώματος 21kg για τη φυτική συντήρηση 1

 

Συστήματα ψυκτικών μηχανών πηλού εξωτερικής διαμέτρου αρσενηκού σπειρώματος 21kg για τη φυτική συντήρηση 2

 

Τομείς εφαρμογής πάγου πηλού:

· Υδρόβια επεξεργασία προϊόντων
· Επεξεργασία κρέατος
· Βιομηχανία αλιείας
· Φυτική συντήρηση
· Υπεραγορά ή άλλη εμπορική χρήση
· Πρόγραμμα κρύας αποθήκευσης
· Πρόγραμμα μείωσης θερμοκρασίας

Πλεονεκτήματα:

1. Έναντι του στερεού πάγου, ο πάγος πηλού απαιτεί τη λιγότερα ενέργεια, το διάστημα και το κόστος. Συνήθως, για τον πάγο 6-14.5kg, 1 KWH ηλεκτρικής ενέργειας απαιτείται, ενώ η ψυκτική μηχανή πηλού μπορεί να παραγάγει τον πάγο 21kg.
 

2. Ο πάγος πηλού έχει την καλύτερη αποδοτικότητα ψύξης. 100% της ψύξης επιφάνειάς της η περιοχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Έναντι του μίγματος πάγου νιφάδων και νερού, απαίτηση πάγου πηλού λιγότερο κρύσταλλο πάγου.
 

3. Ο πάγος πηλού είναι εξαιρετικά κατάλληλος για την παράδοση αντλιών μέσω των μανικών ή των σωλήνων και εύκολο να αποθηκευθεί και να χρησιμοποιήσει.
 

4. Ο πάγος πηλού μπορεί πλήρως να τυλίξει τα προϊόντα στόχων. Επομένως, δεν υπάρχει κανένας νεροχύτης αέρα μεταξύ των προϊόντων και ο πάγος πηλού, μεγιστοποιεί την επιφάνεια μετάδοσης επαφών και θερμότητας. Απορροφήστε τη θερμότητα καλύτερα, γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα.
 

5. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του πάγου πηλού είναι αυτό θα καλυφθεί πλήρως από τα φρέσκα τρόφιμα σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα, που διαμορφώνει ένα νεκρός-ελεύθερο βυθισμένο γρήγορος-πάγωμα και την φρέσκος-κράτηση και τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά κατάψυξης μέχρι 15 έως 20 χρόνων καλύτερα από αυτή των συμβατικών κολόνων πάγου.

 

 

FAQ:

Το Q1.What είναι το πλεονέκτημά σας;

Α: Τίμια επιχείρηση με την ανταγωνιστική τιμή και την επαγγελματική υπηρεσία στη διαδικασία εξαγωγής.

 

Q2.How σας πιστεύω;
Α: Θεωρούμε τίμιος δεδομένου ότι η ζωή της επιχείρησής μας, μπορούμε να σας πούμε τα στοιχεία επαφής των μερικών άλλων πελατών μας για σας για να ελέγξουμε την πίστωσή μας.

 
 

Q3.Can δίνετε την εξουσιοδότηση των προϊόντων σας;
Α: Ναι, επεκτείνουμε μια εγγύηση ικανοποίησης 100% σε όλα τα στοιχεία. Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να ανατροφοδοτήσει αμέσως εάν δεν είστε ευτυχείς με την ποιότητα ή την υπηρεσία μας.

 

 

Q4: - Μετά από την πληρωμή, πόσο καιρό θα πάρει για να πάρει τις μηχανές που διατάζουμε;
Α: - Κανονικά 20-30 ημέρες μετά από την πληρωμή σας (10-15 ημέρες για κατασκευαστικές, 15 - 45 ημέρες για την παράδοση και αποστολή στη θάλασσα)

Q5: - Πώς να διατάξει τα ανταλλακτικά;
Α: - Μερικές μηχανές θα έρθουν με μερικά ελεύθερα ανταλλακτικά. Συμβουλεύουμε επίσης ότι αγοράζετε μερικά φορώντας μέρη με τις μηχανές μαζί στο απόθεμα για την επείγουσα αντικατάσταση, μπορούμε να στείλουμε εσείς συστήσαμε τον κατάλογο μερών.

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangdong Icesnow Refrigeration Equipment Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Andy Hou

Τηλ.:: +86-13267063524

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)